Veelgestelde vragen

vind antwoorden op je vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen

Stel jezelf de vraag. ”Wat is het doel met mijn nieuwe website?”. Op basis van dit antwoord ben je al een goede richting opgegaan en kunnen wij je goed adviseren.

Een website kan dienen als online visitekaartje of als een marketingmachine voor jouw onderneming. Laat je simpelweg vrijblijvend adviseren door een van onze adviseurs. Wij adviseren je tijdens een gratis adviesgesprek.

Tussen de 15 á 25 werkdagen van a tot z. Wij werken middels ons 4-staps model waardoor wij deze garantie geven. 

Bij onze onepager en multipager dien je je eigen teksten, afbeeldingen, video’s, infographics etc. aan te leveren. Wij zullen de door jou aangeleverde content gebruiken en verwerken in jouw nieuwe website. Na oplevering neem je je eigen website in beheer en verzorgen wij periodieke website updates. 

Indien nodig kunnen wij je helpen met het schrijven van pakkende teksten en helpen met het maken van unieke en mooie foto’s, dit valt buiten onze standaard pakketten.

Om een website online te houden maak je gebruik van webhosting, plugin licenties en andere essentiële zaken. Dit kost geld, en gaat gepaard met maandelijkse kosten. Wij vragen één vast maandelijks bedrag voor een compleet pakket, van hosting, licenties tot aan periodieke technische updates om je website actueel te behouden. 

Ja zeker, met ons unieke & eenvoudige dashboard ben jij in staat om alle foto’s & teksten aan te passen.

Wij kunnen de prijsstelling voor de one- en multipager zo scherp neerzetten omdat wij een geoptimaliseerd systeem hebben ontwikkeld waardoor randzaken een afname hebben van voorheen 40% projectduur naar nu slechts 5% van de volledige projectduur. Denk hierbij aan onze volledige geautomatiseerde administratie, onboarding-flow, sitemap en wireframe fase. Daarnaast dien je zelf tekst en beeld op te leveren, jij weet immers zelf het beste wat je wilt vertellen en wilt laten zien. Door deze verschillende fasen te optimaliseren zijn we in staat om deze prijsstelling te hanteren.

Na oplevering van de website laten we je niet alleen. Wij verzorgen natuurlijk razendsnelle hosting en periodieke technische updates, maar kunnen je ook voorzien van een service pakket, waarmee we de website voorzien van meer content.